Kosár: 0 HUF

A kosár jelenleg üres.

 
 


MEDENCE CONCEPT STORE
A Medence Csoport termékei közül bemutatjuk a ReBOOT kollekciót, újrahasznosított reklámponyvából készült kültéri ülőbútorainkat, melyek a helyszínen kipróbálhatók és megrendelhetők.

Re+concept táskák- sokan ismerik a Medence Csoportot a ponyva táskák révén. A táskakínálat sokat bővült az utóbbi hónapokban. Látványműhelyünkben új szabású és funkciójú, akár laptop tokot is rejtő táskák készülnek, több méretben. Továbbra is bármely táska megrendelhető egyéni változtatásokkal, egyedi igényekre szabva is. A teljes termékskálát tartalmazó, részletes Re+concept 2014/1 újrahasznosított táska katalógust érdeklődő viszonteladók figyelmébe is ajánljuk.

A MEDENCE DESIGN SZALON

A megújult MEDENCE DESIGN SZALON kifejezett célja a tervezői gondolkodás és a kutatás metódusának megosztása a munkaközi eredmények, első darabok, prototípusok bemutatásával. A szalon küldetése a környezettervezés és a tárgykultúra területén működő alkotók, tervezők aktuális projektjeinek bemutatása az elkészült eredmények, prototípusok, kész vagy félkész termékek, tárgyak felvonultatásával. A Szalonban kézzelfogható, már megvalósult ötletekkel, és gyártás előtt álló tárgyakkal is találkozhatnak a látogatók.

VENDÉGALKOTÓINK:

JUHÁSZ ÁDÁM - ADAMLAMP

Juhász Ádám 2009-től tervez és gyárt digitális technológiával tervezett geometriai szerkezeteken alapuló sík elemekből egyedileg kézzel összeállított világítótesteket. Meghatározó jellemzői az átfedő elemek hatására kialakuló izgalmas fény-árnyék hatás. Több különböző lámpacsalád, és abból nagyrészt mennyezeti világítótestek találhatóak a termékpalettán, LED és hagyományos fényforrásokkal. Az Adamlamp azokhoz szól, akik személyesebbé szeretnék tenni otthonukat. 
 

KOROS PÉTER - KOROS DESIGN

A Koros Design fizikai és szellemi alkotóműhely Koros Péter faipari formatervező hívta életre. A kézzelfogható és működő tárgyak foglalkoztatják, nagy bonyolultsággal tervezett ám játszi könnyedséggel szálló széltestű paplanernyők, jól szolgáló használati tárgyak, akár enteriőrök ahol minden megfelelő méretben kerül a megfelelő helyre. A 2014 es Design + kiállításon mutatjuk be Kilométerkő nevű háromszögű beton testű, hegesztett burájú asztali lámpákat. 


NYILAS KÁLMÁN - ZSIEMANKAJE ALKOTÓMŰHELY
2010 óta létező alkotóműhely, melynek két tagja közül Nyilas Kálmán saját készítésű upcycling tárgyit mutatjuk be. Kálmán munkáit elsősorban funkcionalitás és egyszerűség jellemzi, de a legmeghatározóbb az anyagok eredeti struktúráinak, a patinásodás szépségeinek bemutatása. A konstrukciók, emelőszerkezetek, daruk sajátosságait hordozzák magukban, indusztriális, ipari hangulatot csempészve a belső terekbe.

 

DESIGN+ 2014

 

FÓKUSZBAN A FÉNY -
A MEDENCE CONCEPT STORE
ÉS A DESIGN SZALON A DESIGN+ KIÁLLTÁS ÉS VÁSÁR RENDEZVÉNYEN

 

Medence RE+CONCEPT táskák,
ReBOOT bútorok, Síléclámpák


Vendégeink:
JUHÁSZ ÁDÁM - ADAMLAMP
KOROS PÉTER - KOROS DESIGN

NYILAS KÁLMÁN - ZSIEMANKAJE 

Nyitva:
2014. Május 16-18. között 10-20 óráig.


Cím: MAXCITY Lakberendezési Áruház, 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a. II.em. 212.